Back to top

PIAZZETTA

Σόμπες PIAZZETTA

Η απόλαυση της θέρμανσης με ξυλόσομπα Piazzetta

Το ξύλο υπήρξε ανέκαθεν πρωταρχική πηγή θέρμανσης και μαγειρέματος και αποτελεί το κατ ‘εξοχήν φυσικό καύσιμο. Μια επιλογή με επίκεντρο την παράδοση αλλά και την οικολογία για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και ελάχιστων εκπομπών. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα των σομπών ξύλου Piazzetta, θα βρείτε με απόλυτη βεβαιότητα την τέλεια λύση για τον χώρο σας. Οι σόμπες ξύλου εγγυώνται την άνεση, τη μέγιστη απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση. Διαθέτουν το αποκλειστικό Σύστημα Multifuoco®, μια καινοτόμο τεχνολογία, η οποία με χρήση βεντιλατέρ, συμβάλλει στη διοχέτευση της θερμότητας ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο, θερμαίνοντας ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα δωμάτια. Αποκλειστικά σχέδια, με μοναδικό design, χάρη στην χειροποίητη κεραμική επένδυση Majolica.

Λιγότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη εξοικονόμηση

Αεροστεγή κατασκευή εστίας κατάλληλη για οικολογικά πράσινα σπίτια 

Η επιλογή προϊόντων θέρμανσης, όπως οι εστίες Piazzetta, που χρησιμοποιούν 100% αέρα καύσης από το περιβάλλον, είναι η ιδανική λύση για την ευημερία του χρήστη, καθώς δε χρησιμοποιεί τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού για την καύση.
Η αεροστεγή σόμπα, αποτελεί μια πλήρως οικολογική επιλογή, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και προς το χρήστη. Το αεροστεγές κλείσιμο της πόρτας σε συνδυασμό με τη χρήση 100% εξωτερικού αέρα, συμβάλλει στη μείωση κατανάλωσης της εστίας καθώς ο κρύος εξωτερικός αέρας εισέρχεται απευθείας στη σόμπα για τη καύση και όχι στον χώρο μας.

Θέρμανση των καλοριφέρ μέσω σόμπας καύσης pellet

Ένα πραγματικό σύστημα θέρμανσης

Η εφαρμογή τζακιού ή σόμπας νερού της Piazzetta, ως κεντρικό σύστημα θέρμανσης, αποτελεί μια πρακτική και καλή λύση, καθώς η σύνδεσή της με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης είναι εύκολη, αλλά και λειτουργική, θερμαίνοντας όλα τα δωμάτια που διαθέτουν καλοριφέρ. Η θερμότητα που παρέχει η σόμπα, το τζάκι ή ο λέβητας, ζεσταίνει το νερό που διαθέτουν τα καλοριφέρ, τα οποία στη συνέχεια θερμαίνουν τoν χώρο.

Kαινοτομία με το σύστημα Multifuoco®

Το σύστημα Multifuoco®, είναι ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο με χρήση βεντιλατέρ, συμβάλλει στη διοχέτευση της θερμότητας ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο , θερμαίνοντας ακόμη και τα πιο χαμηλά σημεία του χώρου. Eίναι ένα σύστημα που δημιούργησαν και κατοχύρωσαν οι τεχνικοί της Piazzetta , το οποίο έχει δοκιμαστεί από ερευνητές στο Ινστιτούτο Τεχνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Πάδοβας. Χάρη σε αυτό το σύστημα, η θερμότητα διοχετεύεται στο δωμάτιο, από κάτω προς τα πάνω και, στη συνέχεια, σε όλο το δωμάτιο λόγω της φυσικής ροής του ζεστού αέρα, διατηρώντας ενιαία θερμοκρασία σε όλο το χώρο.

Infinity Plus line

Infinity Plus Line, το καινοτόμο υβριδικό σύστημα θέρμανσης

Τώρα η θέρμανση του σπιτιού μπορεί να γίνει με καύση είτε ξύλου, είτε pellet, με μια εστία Infinity Plus Line. Η ευκολία χρήσης του pellet συνδυάζεται με την ζεστασιά της καύσης του ξύλου και το αποτέλεσμα είναι μια υβριδική σόμπα υψηλής απόδοσης. Η επιλογή είναι δική σας : αποφασίζετε αν θα χρησιμοποιήσετε pellet ή ξύλο για τη λειτουργία της σόμπας. Με την εφαρμογή My Piazzetta, μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη έναρξη της υβριδικής σόμπας χρησιμοποιώντας pellet ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε την καύση του ξύλου, απλά τοποθετώντας τα στο χώρο καύσης η σόμπα από μόνη της σταματάει τη τροφοδοσία pellet και συνεχίζει με την καύση του ξύλου. Η εναλλαγή μεταξύ των δυο καυσίμων γίνεται αυτόματα, χωρίς διακοπή. Με το Infinity Control System (ICS), ο έλεγχος της υβριδικής σόμπας είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, το οποίο εγγυάται τη μέγιστη απόδοση τόσο του pellet όσο και του ξύλου.

Μαγείρεμα με φωτιά

Η μεγάλη γκάμα των σομπών pellet και ξύλου της Piazzetta προσφέρει επίσης πολλά μοντέλα που διαθέτουν ενσωματωμένο ξυλόφουρνο για μαγείρεμα. Η σόμπα με φούρνο προσφέρει ποικίλα πλεονεκτήματα κατά τη χρήση της. Οι σόμπες με ενσωματωμένο φούρνο της Piazzetta εκτός από τη δυνατότητα μαγειρέματος, προσφέρουν επίσης γρήγορη θέρμανση στο χώρο και με τη χρήση του συστήματος Multifuoco μπορεί να διανέμει τη θερμότητα και σε άλλους χώρους.

Natural Mode

Χάρη στο σύστημα Multifuoco μπορούμε να διανέμουμε τον θερμό αέρα του τζακιού γρήγορα και ομοιόμορφα σε κάθε χώρο του σπιτιού από το δάπεδο έως την οροφή, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα δωμάτια. Αντίθετα, με τη λειτουργία Natural Mode μπορούμε να απενεργοποιήσουμε εντελώς το σύστημα βεντιλατέρ και να λειτουργήσουμε την εστία μας μόνο με φυσική ροή επιτυγχάνοντας μια πιο σταδιακή θέρμανση του χώρου, αλλά ταυτόχρονα μια πλήρως αθόρυβη λειτουργία.

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε τους πλήρη καταλόγους σομπών της Piazzetta…