Back to top

OUTDOOR Kitchen

Σχεδιάζοντας την εξωτερική κουζίνα…

Αισθητικά απλή,
Λειτουργικά ακραία.

Ο σχεδιασμός είναι προσανατολισμός και διαφοροποίηση. Οι κουζίνες εξωτερικού χώρου είναι δημιουργίες που σίγουρα παίρνουν τη θέση τους, αλλά κερδίζουν επίσης χώρο.

Στο παρελθόν, η κουζίνα ήταν η καρδιά του σπιτιού και του διαμερίσματος. Και ακόμη και σήμερα, είναι το αγαπημένο μέρος, όπου συναντιούνται οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Οι κουζίνες εξωτερικού χώρου έρχονται να συμπληρώσουν αυτή την παράδοση, όντας διαχρονικές και άκρως λειτουργικές.  Συμμορφώνονται με όλες τις απαιτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό, την απλότητα και την ποιότητα. Όλα συνδυάζονται ώστε το μαγείρεμα να είναι εύκολο για εσάς.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε στα βασικά πράγματα: το χρόνο που αφιερώνετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σχεδιάζουμε όλες τις κουζίνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακές δημιουργίες διαρκούς αξίας, τις οποίες θα απολαύσετε για πολύ καιρό.

OUTDOOR KITCHENS - TAILOR MADE

YOUR OUTDOOR COOKING

Οι εξωτερικές κουζίνες της FireProject φημίζονται για την αντοχή τους σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, τεχνολογία αιχμής, λύσεις κάλυψης και σχολαστικές διαδικασίες παραγωγής εξασφαλίζουν την τέλεια απόλαυση της υπαίθριας κουζίνας σας 365 ημέρες το χρόνο.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών αερίου, ενσωματωμένο ψυγείο, νεροχύτη, συντηρητή κρασιών και πολλά ακόμα σε tailor made κατασκευές. Η μεγάλη εμπειρία της Fireproject στο Outdoor Kitchen Tailor Made προσφέρεται με γνώμονα την άνεση και την πρακτικότητα ώστε η εξωτερική κουζίνα να είναι προσαρμοσμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

FOGHER

Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ

Όσοι λατρεύουν την υπαίθρια ζωή δεν μπορούν να μην εκτιμήσουν το μαγείρεμα στον κήπο ή στη βεράντα. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτές τις χαρούμενες στιγμές είναι η ελευθερία να δημιουργήσετε οποιοδήποτε πιάτο, χωρίς περιορισμούς στη φαντασία σας. Η ιδέα για το προϊόν βασίστηκε σε αυτήν την προϋπόθεση: να συγκεντρώσει όλη τη λειτουργική γοητεία μιας παραδοσιακής κουζίνας παρέχοντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα της σε εξωτερικό χώρο..

INDU+

ENJOY OUTSIDE COOKING WITH INDU+

Οι κομψές outdoor kitchen της Indu+ θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις συνταγές σας σε εκλεκτά πιάτα που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας στο δικό σας υπαίθριο χώρο! Η μεγάλη ευελιξία προσαρμογής των συσκευών (wok, teppanyaki, grill κ.α.) σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα όλες τις συνταγές που επιθυμείτε με την υψηλή ποιότητα υλικών της Indu+

AIRONE

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ

Ζείτε αληθινά, μαγειρέψτε καλύτερα και υγιεινά.
Σε αντίθεση με ένα κανονικό μπάρμπεκιου, με το Airone δεν χρειάζεται να γυρίζετε το κρέας κάθε 30 δευτερόλεπτα για να μην καεί. Είστε έτοιμοι για ψητό σε μόλις 7 λεπτά και στο τέλος του ψησίματος, δεν χρειάζεται να ιδρώσετε για να καθαρίσετε το μπάρμπεκιου. Ψήστε χωρίς λιπαρά. Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα γιατί θερμαίνουμε τον αέρα, όχι τη σχάρα με απευθείας φλόγα.

PIANETA

Top selling products by PIANETA

«Δημιουργήστε το δικό σας Outdoor Kitchen». Αυτό γίνεται εφικτό από την ευελιξία και την δεξιοτεχνία του Pianeta Grill και το γραμμικό Design των προϊόντων, τα οποία προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε επιθυμία.

STEININGER

THE GREAT FREEDOM IN COOKING

Απολαύστε την πολυτέλεια μιας εξωτερικής κουζίνας STEININGER. Η συλλογή από ολοκληρωμένες κουζίνες εξωτερικού χώρου εντυπωσιάζουν με τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό, καθώς και την λειτουργικότητα και ευελιξία.