Back to top

Pianeta

Top selling products by PIANETA

«Δημιουργήστε το δικό σας Outdoor Kitchen»

Η οικογένεια Carlesso, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δημιούργησε μια σειρά από πολύ υψηλής ποιότητας Grill και Outdoor Kitchen για να μοιραστεί το πάθος του ψησίματος με την οικογένεια και τους φίλους.

Η Pianeta Grill κατάφερε με επιμονή και θέληση να δημιουργήσει ένα 100% κατασκευασμένο στην Ιταλία προϊόν, υψηλότερης ποιότητας, επίσης αναγνωρισμένο χάρη στο σήμα κατατεθέν ®, με μοντέρνο και σαγηνευτικό σχεδιασμό που χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να εγγυηθεί τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Όλα με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον, χάρη στα προϊόντα που κατασκευάζονται με βιώσιμο και ανακυκλώσιμο υλικό.

«Δημιουργήστε το δικό σας Outdoor Kitchen». Αυτό γίνεται εφικτό από την ευελιξία και την δεξιοτεχνία του Pianeta Grill και το γραμμικό Design των προϊόντων, τα οποία προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε επιθυμία

Το Outdoor Kitchen της Pianeta σας προσφέρει την πλήρη λειτουργικότητα μιας κουζίνας σε εξωτερικούς χώρους, στο υψηλότερο επίπεδο. Δημιουργείται στον κήπο σας ή το roof garden μια πλήρως ανεπτυγμένη κουζίνα που καλύπτει όλες τις λειτουργίες σε κορυφαία ποιότητα με ψησταριές υγραερίου ή κάρβουνου, επιλεγμένα ψυγεία εξωτερικού χώρου καθώς και κομψούς νεροχύτες και εξαρτήματα.
Η ολοκαίνουργια γενιά εξωτερικών κουζινών της μάρκας Pianeta θέτει νέα πρότυπα, και όχι μόνο με την εμφάνισή της: Το γραμμικό design της προσφέρει στους αρχιτέκτονες και τους Landscape αρχιτέκτονες, δυνατότητες όσον αφορά τη διακόσμηση, τον εξοπλισμό και τη διάταξη – στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητα. Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών συσκευών και εξοπλισμού που δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη. Μια ευρεία γκάμα επιλογών σε διακόσμηση όπως κεραμικές επιφάνειες, Inox μέταλλο, φυσική πέτρα ή ακόμα και γρανίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη στιλιστικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής.
Κατασκευάζοντας τα καλύτερα και πιο καινοτόμα σχέδια κουζίνας εξωτερικού χώρου, το καθένα μοναδικό για το δικό του design.
Μια δεκαετία τώρα, η custom κουζίνα εξωτερικού χώρου Pianeta παραμένει ο ηγέτης στη βιομηχανία για την καινοτομία, τη δεξιοτεχνία και την ποιότητά. Κάθε tailor made κατασκευή αποτελείται από Inox 316 Marine σχεδιασμένη να αντέχει τις πιο σκληρές εξωτερικές συνθήκες. Από τον αλμυρό αέρα της ακτής μέχρι τους ψυχρούς χειμώνες των βουνών, οι κουζίνες παραμένουν εκπληκτικές για μια ζωή.

Built In BBQ

Tα Fry Top Range της Pianeta είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κατασκευή. Σχεδιασμένα εξολοκλήρου από Inox 304 και 316 ώστε να αντιστέκονται σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. Διαθέτει έως 5 καυστήρες συνολικής ισχύος έως 20 kW και στην γκάμα προστίθενται πλαϊνές εστίες αερίου με διπλή εστία για περισσότερη αντίσταση σε συνθήκες αέρα. Συνδυάζει σχάρες ράβδου, ψησταριές V-drain, πλάκες Teppanyaki από ανοξείδωτο χάλυβα 6 mm, και πέτρα από Lava.
Τα μπάρμπεκιου μπορούν να είναι για χρήση LPG ή Φυσικού αερίου NG και διατίθεται σε χρώματα: Inox και Μαύρο mat.

Τροχήλατα BBQ

Pianeta Sun Grill Inox

Απολαύστε ένα τέλειο αποτέλεσμα ψησίματος με τη βοήθεια της Pianeta Sun Grill Range με ενσωματωμένη σούβλα, σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τόσο επαγγελματικές όσο και οικιακές χρήσεις, εξοπλισμένο με πρακτικά πλαϊνά ράφια και μεγάλη εστία 750 έως 1000 mm, που συνδυάζεται ραβδωτές σχάρες, V -Σχάρες αποστράγγισης, πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα 6 mm ή πέτρα Lava Valtellina.
Ένα ισχυρό σύστημα μαγειρέματος με 4-5 καυστήρες 16-20 KW, ομοιόμορφη θερμότητα για πιο αποτελεσματικό ψήσιμο και γεύση και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ διαθέσιμα για να κάνουν το BBQ σας μια ευχάριστη εμπειρία.
Τα μπάρμπεκιου μπορούν να είναι για χρήση LPG ή Φυσικού αερίου NG και διατίθεται σε χρώματα: Inox, Μαύρο mat, Ανθρακί, Μπορντώ, Λευκό, Γκρί ανοιχτό.

Pianeta Master Grill Inox

Το «Master Grill» σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να προσφέρει ένα τεράστιο κινητό μπάρμπεκιου που είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και κομψό.
Ένα ισχυρό σύστημα μαγειρέματος με 4-5 καυστήρες 16-20 KW, ομοιόμορφη θερμότητα για πιο αποτελεσματικό ψήσιμο και γεύση και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ διαθέσιμα για να κάνουν το BBQ σας μια ευχάριστη εμπειρία.
Επιλογή εστίας μεταξύ: Σχάρες ράβδων από ανοξείδωτο χάλυβα – Σχάρες αποστράγγισης σε σχήμα V από ανοξείδωτο χάλυβα – Πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα 6 MM – Αυθεντικές πέτρες Lava από τη Valtellina, ενσωματωμένη σούβλα και καυστήρα Infrared extra.
Τα μπάρμπεκιου μπορούν να είναι για χρήση LPG ή Φυσικού αερίου NG και διατίθεται σε χρώματα: Inox, Μαύρο mat, Ανθρακί, Μπορντώ, Λευκό, Γκρί ανοιχτό.

Pianeta Cubo Charcoal

Το νέο CUBO, ένα μπάρμπεκιου με καύση ξύλου εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με μοντέρνο, κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό. Στιβαρό και συμπαγές, είναι εξοπλισμένο με δύο αφαιρούμενους πλαϊνούς δίσκους, διπλή θήκη ξύλου/αξεσουάρ και καπάκι στάνταρ.
Η εστία και η σχάρα είναι επίσης κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και η επιφάνεια ψησίματος είναι από πυρίμαχο υλικό.
Επιλογή μεταξύ της σχάρας ράβδου ή της σχάρας αποστράγγισης σε σχήμα V από ανοξείδωτο χάλυβα.
Διατίθεται σε χρώματα: Inox, Μαύρο mat, Ανθρακί, Μπορντώ, Λευκό, Γκρί ανοιχτό.