Back to top

ORTAL ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ

Τζάκια αερίου ORTAL

Ortal, ιδρύθηκε το 1986, και έχει διακριθεί παγκοσμίως για τη μεγάλη γκάμα σύγχρονων τζακιών αερίου που κατασκευάζει και σχεδιάζει, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα. Τα προϊόντα συνδυάζουν παραδοσιακό και μοντέρνο σχεδιασμό, με καινοτόμα τεχνολογία, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον. Εντυπωσιακά τζάκια αερίου, τα οποία είναι ασφαλή, λειτουργικά, σχεδιασμένα έτσι ώστε να πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, κατασκευαστών, ιδιοκτητών σπιτιών και επιχειρήσεων.

Απεριόριστη δημιουργία…

Η Ortal παρουσιάζει τη συλλογή Wilderness, με ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό τζάκι αερίου που δεν μοιάζει με τίποτα στη βιομηχανία. Με την αποκλειστική τεχνολογία Firelog, η Ortal καθιστά δυνατή την απόλαυση της εμπειρίας μιας φωτιάς με ξύλα με μια ψηλότερη, πιο ρεαλιστική φλόγα, αλλά με όλες τις καινοτομίες και επιλογές που υπάρχουν στα άλλα πολυτελή τζάκια αερίου της.

Wildrness Collection

Wildrness Front
WILDERNESS
FRONT 65*75
WILDERNESS
FRONT 110H
WILDERNESS
FRONT 150H
Wildrness 3sided
WILDERNESS
THREE SIDED 150
WILDERNESS
THREE SIDED 110H
WILDERNESS
THREE SIDED 150
Wildrness Corner
WILDERNESS
CORNER 130
WILDERNESS
CORNER 110H
WILDERNESS
CORNER 150H
Island Collection
Curve Collection
Space Creator Collection
Stand Alone Collection
Indoor – Outdoor tunnel Collection
Tunel Collection

Έξυπνη διαχείριση με την εφαρμογή My fire app… Smarthome

Απομακρυσμένος έλεγχος του τζακιού Ortal με αυτόματο έξυπνο σύστημα στο σπίτι ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Myfire, μέσω smartphone συσκευής. Ειδικότερα, η Ortal χρησιμοποιεί το σύστημα Mertik SYMAX , που επιτρέπει τον έλεγχο του τζακιού με κινητή συσκευή μέσω WI-FI , με χρήση της εφαρμογής Myfire.

Heat barrier solutions & double glass

Η εταιρεία Ortal προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης ενός συστήματος  διπλού τζαμιού (double glass) με αερισμό, ή εναλλακτικά ενός συστήματος προστατευτικής επιφάνειας τζαμιού (Screen Heat Barrier), με τα οποία επιτυγχάνει χαμηλές θερμοκρασίες στην επιφάνεια του τζαμιού για τη μέγιστη ασφάλεια του χρήστη.

Double Glass:

Το σύστημα Double Glass, περιλαμβάνει διπλό τζάμι, με ενσωματωμένους στο κάτω μέρος μικρούς και αθόρυβους ανεμιστήρες, διοχετεύοντας αέρα μεταξύ των δύο τζαμιών, με αποτέλεσμα τη διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας στην εξωτερική επιφάνεια.

Screen Heat Barrier:

Το σύστημα Screen Heat Barrier της Ortal, αποτελείται από ένα πολύ ψιλό και σχεδόν διαφανές προστατευτικό δίχτυ το οποίο βρίσκεται μπροστά από το κεραμικό τζάμι της εστίας και προστατεύει τον χρήστη από επαφή με το τζάμι υψηλής θερμοκρασίας.

Power vent system.

Το σύγχρονο σύστημα απαγωγής καπναερίων της Ortal, επιτρέπει την δημιουργικότητα στο σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς. Δίνει τη δυνατότητα απαγωγής καπναερίων έως και 27μ. από την εστία. Έτσι μπορούμε να τοποθετήσουμε τις εστίες ακόμα στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία ικανοποιώντας κάθε σχέδιο.

Επιλογές εγκατάστασης του Power vent System

H Ortal διαθέτει δύο επιλογές εγκατάστασης, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό.

Inline-90 Power vent System

Η πρώτη επιλογή αφορά την εγκατάσταση του Power vent System, σε σειρά. Στην περίπτωση αυτήν το σύστημα τοποθετείται τουλάχιστον 3μ. πριν την απόληξη της καμινάδας και έως 15μ. από το τζάκι.

Flush horizontal Termination Power Vent System
Η δεύτερη επιλογή  αφορά την εγκατάσταση του Power vent System στην απόληξη της καμινάδας με επιτοίχια τοποθέτηση, σε απόσταση τουλάχιστον 3μ. από την εστία.

Creative interiors

Η Ortal προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ (διακοσμητικά βότσαλα, ξύλα και πάνελ) για τα τζάκια αερίου, που προσφέρουν λύσεις στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, προσδίδοντας εκλεπτυσμένο στυλ και χαρακτήρα στον χώρο. Τα κύρια αξεσουάρ περιλαμβάνονται με την εστία. Ορισμένα αξεσουάρ διατίθενται με επιπλέον κόστος.

Dual Line Burner

Τα τζάκια της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα προσθήκης διπλού καυστήρα. Οι δύο καυστήρες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο με διαφορετική ένταση. Αυτό μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε την καύση ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορούμε δηλαδή να ζεστάνουμε πιο γρήγορα το χώρο λειτουργώντας και τους δύο καυστήρες στο μέγιστο ή μπορούμε να απενεργοποιήσουμε πλήρως τον ένα καυστήρα και να απολαύσουμε τη θέα στις φλόγες ακόμα και σε μία πιο ζεστή ημέρα.

Anti Reflective Glass

Τα προϊόντα της εταιρείας Ortal, παρέχουν την επιλογή εφαρμογής ειδικού κεραμικού τζαμιού, το οποίο εμποδίζει την αντανάκλαση της φλόγας για μία πιο καθαρή και εντυπωσιακή θέα στις φλόγες.

Direct vent

Όλα τα τζάκια αερίου της Ortal, χρησιμοποιούν για την καύση τους 100% εξωτερικό προθερμασμένο αέρα τον οποίο διοχετεύουν στον θάλαμο καύσης, μέσω του ομοαξωνικού καπναγωγού τους. Με τον τρόπο αυτό, έχοντας πλήρως σφραγισμένη την εστία και αντλώντας τον αέρα καύσης από το περιβάλλον, δεν επηρεάζεται καθόλου η ποιότητα του αέρα στον εσωτερικό χώρο.

Δείτε όλα τα μοντέλα της ORTAL. Κατεβάστε τους καταλόγους